Cleopatra Stratan va susține un turneu în Statele Unite

La şapte ani de când a uimit milioane de oameni din întreaga lume prin succesul “Ghiţă”, şi a intrat de şase ori în cartea Recordurilor, Cleopatra Stratan pleacă în primul său turneu, în afara ţării.1_fe8cd1_b8bdce3f94Pe 5 ianuarie, cea asemuită cu copilul minune al Hollywood-ului- Shirley Temple, va deschide seria concertelor în în Statele Unite, la Chicago, la ”Little Bucharest”.

Deplasarea sa este o premieră căci părinţii micuţei de 11 ani au protejat-o ani la rând de astfel de evenimente. Ba chiar au refuzat o căruţă de bani de la o importantă casă de discuri din Japonia, loc unde, la vremea respectivă, ”Ghiţă” a creeat o isterie. În culmea celebrităţii ficei sale, Pavel Stratan a preferat să nu forţeze maturizarea micuţei şi, mai presus de bani şi faimă a ales să se întoarcă, alături de întreaga familie, la Chişinău, loc unde Cleopatra să ducă o viaţă normală pentru un copil de vârsta sa, departe de celebritate. Între timp, Cleopatra a crescut şi familia Stratan a decis să se mute din nou la Bucureşti şi să o lase să concerteze în afara ţării, mai ales că aceasta era o dorinţă mai veche a micuţei artiste.

Solista se află în Cartea Recordurilor la ”Cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert” (după ce a susţinut un show live la vârsta de trei ani şi jumătate),”Cel mai tânăr talent care are propriul său album”, ”Cel mai tânăr interpret care a avut un hit pe primul loc la nivel național timp de şase săptămâni”, ”Cel mai tânăr artist care a primit 10.000 euro pentru o singură piesă”, ”Cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV”, ”Cel mai tânăr artist de succes”.

Relitatea.net

Share
760 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *