Cîte drumuri locale din raionul Dubăsari vor fi reparate în 2014

Raionul Dubăsari va beneficia, în 2014, de cca 6 mil.lei din Fondul Rutier pentru reabilitarea drumurilor locale, a anunțat ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Vasile Botnari în cadrul unei întrevederi cu primarii raionului Dubăsari.

загруженное (26)„Majoritatea solicitărilor primarilor țin de reparația drumurilor locale, pentru care autoritățile locale nu dispun de bani, motiv pentru care acestea an de an degradează. Tocmai pentru aceasta am decis să susţinem autorităţile locale în soluţionarea problemei drumurilor”, a menționat Botnari.

Potrivit ministrului, în raionul Dubăsari sunt planificate lucrări de reparaţie a drumurilor de acces spre obiectivele sociale din s. Molovata Nouă, Coşniţa, Pîrîta, Holercani, Moldova, precum şi a drumului spre Bacul Molovata.

Totodată, ministrul a atras atenția primarilor asupra necesității bunei gestionări a banilor prevăzuți pentru reparația drumurilor.

Share
1.165 Vizualizari

6 comments on “Cîte drumuri locale din raionul Dubăsari vor fi reparate în 2014

 1. Arcadie says:

  E salutabil faptul ca si primarii solicita ajutorul Ministerul Transporturilor acolo und enu pot in totalmente asigura de unii singuri reparatia drumurilor iar e dureros faptul ca unii primari nici nu pot dar nici nu doresc sa ceara un ajuror. Vasile Botnari este foarte responsabil si deschis sa sustina autoritatile locale pentru a reabilita acele portiuni de drumuri care au nevoie

 2. Vitalie says:

  E bine ca Botnari tine cont de drumurile locale si inca mai bine ca se investeste in raioanele din stinga Nistrului. In asa mod se contribuie la reintregirea statului.

 3. Oleg says:

  Pina acum imi pare ca nici un ministru nu sa implicat in reparatia durmurilor locale, bine ca Botnari gindeste mai pragmatic, infrastructura unei tari este strins legata de dezvotlarea economica a ei, iar dac vom avea drumuri bune si la sate nivelul de dezvotlare ar creste, de aici locuri de munca, investitii, etc.

 4. Alina says:

  Botnari a demonstrat ca si in RM se poate daca exista dorinta, daca comunistii dadeau vina ca calitatea proasata a drumurilor este lipsa de fonduri, vedem ca Botnari a demonstrat ca totul se gaseste daca se doreste astfel dupa 8 luni de activitate a dat in exploatare mai mult de 130Km de drum european, si in proiect se afla inca si mai mult, astfel daca se mentine acest progres, in scurt timp in Republica Moldova se va diminua considerent, drumurile rele.

 5. Max says:

  Daca pina acum inistrul Botnari activa pentru repararea drumurilor nationale, cu o luna in urma am vazut un nou nivel de parteneriat a Ministerului TID cu APL pentru proiecte de nivel local pentru dezvoltare si implimentare a progresului.

 6. Doina T. says:

  In raionului Dubăsari intradevar starea drumurilor lasa de dorit. Acum, in aceasta vara, speram ca locuitorii acestei regiuni vor avea parte de drumuri de calitate europeana. Dupa cum s-a inteles, Botnari a acordat suficienti bani pentru lucrarile de asfaltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *