Circulaţia rutieră în centrul capitalei va fi restricţionată începând cu 7 decembrie

Circulaţia rutieră în centrul capitalei va fi restricţionată începând cu 7 decembrie, în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a reţelelor de canalizare de pe bd. Ştefan cel Mare.загруженное (9)
Potrivit unui comunicat de presă remis de SA „Apă-Canal Chişinău”, pe porţiunea cuprinsă între str. Ismail şi Vasile Alecsandri lucrările vor începe pe 7 decembrie, de la ora 00.00, şi vor dura până pe 9 decembrie, ora 04.00. Pe tronsonul cuprins între str. Tighina şi Armenească lucrările vor dura până pe 13 decembrie.
Totodată, de pe 9 decembrie şi până pe 13 decembrie, va fi închisă circulaţia pe str. Tighina, tronsonul cuprins între bd. Ştefan cel Mare şi str. 31 august 1989.
Pe durata efectuării lucrărilor de montare a reţelelor de canalizare circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:
Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 22 şi 28 vor circula în direcţia Gării Feroviare de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia pieţei Dimitrie Cantemir – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.
Troleibuzele de pe ruta nr. 4 vor circula în direcţia gării de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia opusă – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.
Troleibuzele de pe rutele nr. 2 vor circula de pe str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânţ şi în continuare pe traseul stabilit.
Autobuzele de pe rutele nr. 3, 5, „A” şi 122 vor circula în direcţia Gării Feroviare de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Vasile Alecsandri, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia pieţei Dimitrie Cantemir – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Mihai Eminescu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.
Autobuzele de pe rutele nr. 17 şi 46 vor parcurge traseul de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Vasile Alecsandri, Bucureşti, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Ciuflea, Bucureşti, A. Puşkin, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.
Autobuzele cu nr. 18, 33 şi 44 vor circula de pe str. Tighina pe străzile Columna, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite. Autobuzele cu nr. 11 vor circula de pe str. Tighina pe străzile Columna, Ismail, Bucureşti, Mihai Eminescu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.
Conducătorii auto sunt îndemnaţi să ocolească centrul capitalei şi să se conformeze indicaţiilor inspectorilor de patrulare, iar pietonii să respecte regulile de circulaţie şi să traverseze strada doar în locurile permise.

TV7

Share
610 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *