Cine vrea să destabilizeze situația social-politică din R. Moldova?

strelet2Liderul fracţiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, consideră că acţiunile turbulente de astăzi ale unui grup de preoţi, susţinuţi de deputaţii grupului parlamentar al Partidului Comuniştilor, urmăresc, de fapt, destabilizarea situaţiei politice, în preajma summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, de la sfârşitul lunii noiembrie.

“Protestele de astăzi organizate de comunişti şi o parte minoritară a bisericii nu sunt altceva decât acţiuni anarhice, provocatoare. Ale unor circari care nu au făcut altceva decât să agreseze poliţiştii şi să destabilizeze situaţia politică şi să pună Moldova într-o lumină proastă în pragul summit-ului de la Vilnius”, a declarat Valeriu Streleţ, în cadrul unui briefing la Parlament.

“Acum mizele sunt şi mai mari. Comuniştii urmăresc nu doar revenirea la putere, ci şi deturnearea parcursului european pe care noi încercăm să-l asigurăm”, a mai spus liderul fracţiunii parlamentare a PLDM.

Reamintim că un grup de preoţi şi enoriaşi ai Mitropoliei Moldovei au blocat astăzi accesul în Parlament, în semn de protest faţă de adoptarea în primă lectură a unui proiect care prevede anularea pedepselor contravenţionale pentru propaganda homosexuală. Aceştia au fost susţinuţi activ de deputaţii PCRM, care au împiedicat politiştii să restabilească ordinea publică./hotnews.md

 

Share
5.749 Vizualizari

2 comments on “Cine vrea să destabilizeze situația social-politică din R. Moldova?

  1. Anisoara says:

    Comunistii sunt doresc sa creieze un haos in tara, asa cum a spus si Corman, asa cum mentiona si Lupu anul trecut, cind comunistii nu se prezentau la sedintele parlamentului, si cerea sanctiuni care sa pedepseasca intreaga gasca a lui Voronin. Ce n-ar avea loc, eu cred ca, actuala guvernare trebuie sustinuta si anume ca ea devine mai puternica dupa astfel de actiuni.

  2. Oleg says:

    Comunistii sunt niste manipulatori care ii doare in cot atit de cetateni cit si de aceasta tara, mi i mila doar de acei oameni care se lasa manipulati sau mai rau care se vind pentru acei 80 de lei …. actuala coalitie de guvernare au demonstrat ca se bucura de un succes mare in realizari frumoase pentru aceasta tara si ca le pasa intradevar de cetatenii ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *