Cînd, cît stă pe Facebook și cîți prieteni virtuali are Sturza

“In fiecare dimineață am un fel de ritual și stau in jur de 10-15 minute pe rețele de socializare, sa vad trendurile. Am peste 5.000 de prieteni si peste 1000 de follow-eri, iar majoritatea sunt din Moldova”, a declarat fostul premier al Moldovei Ion Stutza, în cadrul unui interviu pentru wallstreet.

foto ion sturza 2Actual fondator si președinte al Fribourg Investments, acesta spune că mesajele pe care le postează pe Facebook sunt preluate de toată mass-media moldoveneasca. “Singurul lucru la care ar trebui sa fiu mai atent este la greșeli, pentru ca uneori mai fac greșeli gramaticale”, a recunoscut omul de afaceri.

Presa din Romania afirma ca Sturza este considerat cel mai occidental fost prim-ministru pe care l-a avut Republica Moldova.

Referitor la o eventuală investițe în rețelele sociale, Sturza a declarat că  nu  ar investi în Facebook pentru ca “eu sunt, pînă la urma, un investitor mai de moda veche”, mai spune Sturza.

În același interviu, fostul premier a menționează că se străduiește ca măcar o data pe luna sa ajungă in Moldova, acolo unde se simte “acasă”, deși cel mai mult timp sta in Romania.

“Acolo e acasă pentru ca acolo m-am născut…nu? Si cînd merg acolo, încerc sa fac mentorat cu politicienii si oamenii de afaceri”, a declarat Ion Sturza.

Share
622 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *