Cinci țări unde poți face plajă în luna îndrăgostiților

Cuplurile care vor să plece într-o vacanță de vară pe timp de iarnă, în luna Sfântului Valentin și a Dragobetelui au cel puțin cinci opțiuni. Portalul money.ro a lansat cîteva oferte pentru îndrăgostiții care ar dori să facă plajă în luna februarie.

img_7054_66349700Egipt. În această țară clima este deșertică, zilele fiind călduroase, iar nopțile răcoroase. Iar marea este caldă anul împrejur, temperatura apei necoborând niciodată sub 20 grade Celsius.

Thailanda. O vreme caldă și însorită, dar nu supărător de fierbinte, cu 32 grade Celsius în aceste zile, îi ademenește pe turiștii cărora le este dor de vară.

Republica Dominicană. Aici, în aceste zile, temperatura este ca într-o zi de vară: 29 grade Celsius. Iar plajele cu nisip alb și marea turcoaz oferă o experiență deosebită cuplurilor romantice.

Malaezia. Această țară are avantajul unei temperaturi calde constante pe tot parcursul anului, de aproximativ 27 grade Celsius. În Malaezia pot fi vizitate cele mai vechi păduri tropicale din lume, ce datează de peste 150 milioane de ani.

Cuba. Cu temperaturi de 28-29 de grade Celsius în această perioadă, Cuba este o variantă de evadare în vară. Cuba este o destinație care se potrivește turiștilor amatori de vacanțe exotice. Țara dispune de 289 de plaje, dar și de un bogat bagaj istoric și cultural ce poate fi explorat. Această țară este cunoscută pentru producția de trabucuri și de rom.

Share
656 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *