Chirtoacă refuză oferta ”Consiliului Liberal Reformator”

chirtoaca2Prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă refuză să preia preşedinţia formaţiunii, aşa cum au propus vineri reprezentanţii aşa-numitului Consiliu Liberal Reformator.

El a declarat că nu-şi doreşte această funcţie, şi critică dur declaraţiile făcute vineri de liberalii nemulţumiţi. “Nu accept functia de presedinte al PL. Nici nu am stiut ce pun la cale. Am aflat cand eram la Bruxelles, am cumparat de urgenta biletul la avion si am venit. Am platit 1000 de euro. Ce au facut colegii mei este un act de marsavie. Singurul care trebuie sa ramana la conducerea partidului este Mihai Ghimpu”, a afirmat Chirtoacă, scrie hotnews.md citind inprofunzime.md.

Totodată, el admite că cei care au făcut declaraţiile respective vor fi demişi din partid. Amintim că vineri un grup de repezentanţi ai PL, printre care deputaţi, miniştri în exerciţiu şi şefi de filiale rationale au criticat decizia PL de a nu participa la negocieri pentru formarea noului govern şi au declarat că ei doresc să rămână la guvernare. Aceştia au solicitat organizarea unui Congres extraordinar al partidului în care actualul lider al formaţiunii Mihai Ghimpu să fie înlocuit cu Dorin Chirtoacă.

Share
3.107 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *