Cele mai romantice filme pentru sîmbătă seara

Pentru a readuce romantismul în cumplu sau pentru a fi vizionate într-o seară de weekend, vă prezentăm un rezumat al celor mai captivante filme de dragoste din ultimii ani.

images (32)P.S. I LOVE YOU (2007) – Bazat pe un romanul omonim filmul demonstrează că iubirea poate învinge chiar şi durerea provocată de moarte.

MY SASSY GIRL (2008) – Filmul prezintă o poveste de dragoste specială, presărată cu mici suferinţe şi provocări.

THE READER (2008) – Filmul ilustrează povestea interzisă dintre un bărbat și o femeie mai în vârstă decât el.

DEAR JOHN (2010) – John  este un soldat solitar care, în timpul unei permisii, este cucerit irevocabil de frumoasa Savannah Între cei doi se stabileşte o frumoasă legătură de dragoste, care supravieţuieşte distanţei.

REMEMBER ME (2010) – Tyler şi Ally  sunt doi tineri pe care viaţa i-a supus la grele încercări. Împreună cei doi reuşesc să treacă peste momentele dificile şi să o ia de la capăt.

ONE DAY (2011) – Emma  şi Dexter  au o relaţie specială:cei doi se întâlnesc o singură dată pe an: în fiecare zi de 15 iulie.

THE VOW (2012) – Paige îşi pierde amintirile din ultimii cinci ani din viaţa sa în urma unui accident, iar acest lucru o împiedică să-l recunoască pe Leo , propriul ei soţ.

THE SLEEPING DICTIONARY (2003) – John este un fermecător tânăr englez, care primeşte o misiune diplomatică pe Insula Borneo. Aici o întâlneşte pe Selima, care trebuie să îl ajute să înţeleagă cultura şi obiceiurile locale.

IF ONLY (2004) – După ce o pierde pe Samantha , iubita sa, într-un tragic accident de maşină, Ian face tot posibilul pentru a da timpul înapoi şi pentru a schimba cursul evenimentelor.

THE NOTEBOOK (2004) – Poate una dintre cele mai impresionante poveşti de dragoste din toate timpurile!

THE ILLUSIONIST (2006) – Viața Iluzionistului Eisenheim este dată peste cap în momentul în care, la unul dintre spectacole, o reîntâlneşte pe cea care îi furase inima în copilărie.

THE PAINTED VEIL (2006) – Medicul bacteriolog Walter decide să o pedepsească pe Kitty, infidela lui soţie, ducând-o într-un sătuc pustiu din China. Dar ceea ce se doreşte a fi o pedeapsă se va dovedi ocazia perfectă pentru redescoperirea iubirii dintre cei doi.

Share
629 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *