Cele mai populare modele de mărțișoare

De 1 Martie primim, dar și dăruim mărțișoare. Pentru gusturi mai rafinate, pe piață se găsesc mai multe tipuri de astfel de accesorii:

meli_melo,_24,99_lei Mățisore-bijuterie

Oricine va aprecia o bijuterie atemporala, cum ar fi un snur rosu cu talisman, care va putea fi purtat tot restul anului, nu doar de parcursul lunii Martie.

inimioara_malvensky,_150_ron

 Mărtișoare cu motive tradiționale

În această perioada, este popular să optezi pentru modele de mărțișoarele inspirate din portul tradițional, care este un simbol al norocului pentru anul în curs.

cutia_cu_martisoare,_5_leiMărțișoare handmade pictate manual                                                                                                                                                                        

Poti alege din modelele de mărțisoare de colectie, sau le poți cere producătorilor să realizeze un mărțisor handmade personalizat, perfect pentru o persoană dragă.

pandorahandmade,_15_lei

 Mărțișoare fimo

Artiștii handmade ne propun pentru această primăvară marțișoarele fimo. Pe lîngă prețurile accesibile, multe dintre ele sunt mărțisoare handmade.

fancyteapot,_7,5_leiSnururi de mărțisoare

Dacă restul modelelor de mărțisoare nu sunt pe gustul tau, poți opta oricînd pentru snururi de mărțisoare, care simbolizează puritatea și dragostea conform tradiției, sau iarna și primavara, conform altora.

nonis,_6_leiMărțișoare realizate din fetru

Cînd ne referim la accesorii facute manual vorbim despre mărțisoarele fimo, cele facute din portelan pictat sau chiar din fetru. În ultimii ani, marțișoarele handmade realizate din fetru au devenit o tendință chic.

inspiring,_8_lei

 

Share
2.498 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *