Cele mai de succes companii premiate la “Marca comercială a anului 2013”

Peste 100 de companii de  succes  au fost premiate în cadrul concursului “Marca comercială a anului 2013”. Câştigătorii vor putea utiliza simbolurile „Marca comercială a anului” în scopuri publicitare, pe mărfuri şi etichete, informează Prime.md.

загруженное (27)Câştigătorii au fost selectaţi de un grup de experţi, concomitent fiind organizat şi un sondaj în rândul consumatorului din toate localităţile. Prezent la ceremonia de decernare a premiilor, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, i-a îndemnat pe businessmeni să fie cât mai competitivi pentru corespunde cerinţelor pieţei.

Cea mai importantă distincţie a Concursului este „Mercuriul de Aur”, urmat de medalii de aur, argint şi bronz. Marii câştigători au devenit companii din sectorul alimentar, cel bancar, din industria uşoară şi alte domenii. Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, s-a arătat mândru că poartă branduri, care s-au ales cu premii.

Acest concurs este singurul din Republica Moldova abilitat să ofere învingătorilor dreptul de a utiliza simbolurile „Marca comercială a anului” în scopuri publicitare pe mărfuri şi etichete. Competiţia a fost iniţiată în anul 2003, pentru a spori competitivitatea mărcilor autohtone.

Share
1.886 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *