Ce trebuie să mănînci în noaptea de Revelion ca să ai noroc

Există numeroase superstiții legate de noaptea de Revelion, inclusiv de consumul unor alimente sănătoase care vă pot purta noroc în noul an.

retete_festive__usor_de_preparat__pentru_masa_de_revelion__meniu_complet__86068400Pentru cei care încă nu au definitivat meniul pentru noaptea de Revelion, iată o listă a alimentelor sănătoase, dar și norocoase pentru răscrucea dintre ani, potrivit sfatulparintilor.ro.

Legumele verzi, pe lângă faptul că sunt bogate în vitamine și minerale, se spune că sutn cu noroc de anul nou pentru că seamănă cu banii.
Fasolea semnifică bani, respectiv monedele, dar, în plus, consumul ei te ajută să te refaci mia ușor după nenumăratele pahare de șampanie care ar putea completa o masă de Revelion.

Peștele nu ar trebui să lipsească de pe masa festivă pregătită pentru noaptea dintre ani. Solzii se aseamănă cu banii, iar faptul că peștii se găsesc în bancuri simbolizeaza ideea de abundență. În plus, peștele gras (somonul și tonul) sunt surse foarte bune de uleiuri esențiale Omega 3, în timp ce peștele mai slab este o sursă importantă de fibre.

Nici strugurii nu trebuie uitați în noaptea de Revelion, ca de altfel, și alte tipuri de fructe. Mexicanii mănâncă câte un bob de strugure pentru fiecare lună a anului următor. Dacă este amar sau stricat, veți știi să aveti grijă în luna respectivă a anului.

Macaroanele și cerealele, alimente sănătoase sunt simboluri ale unei vieți lungi și abundente. Nicio o porție de orez risotto nu ar trebui evitată în noaptea dinrte ani.

Porcul rotofei este de asemenea considerat norocos pentru că inspiră avuție. Amintiți-vă doar că majoritatea pușculițelor au formă de purceluși.

Și pentru desert există o opțiune norocoasă în meniul de Revelion. Tortul, dar și prăjitturile în formă circulară sunt simbolul veșniciei.

Share
2.037 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *