Ce spune primarul despre percheziția de la domiciliul familiei Chirtoacă

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a declarat într-un interviu pentru PublikaTV, că percheziţiile efectuate de poliţie în această dimineaţă, la apartamentul părinţilor săi de pe strada Calea Ieşilor, sunt o comandă politică menită să-i denigreze familia şi activitatea.

2011_06_09_402px-dorin_chirtoaca_rsz“L-au ameninţat pe tata că vor strica uşa. Părinţii le-au spus că nu deschid uşa pentru că sunt în vârstă şi i-au rugat să aştepte până vine fratele sau eu”, a adăugat primarul de Chişinău. “Fratele a venit la ora 08:00, au făcut percheziţia, n-au găsit nimic, şi-au cerut scuze şi au plecat”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Politicianul a mai explicat jurnaliştilor că percheziţia s-a făcut în legătură cu o firmă de publicitate care ar fi avut o tranzacţie cu firma producătoare de apă minerală, gestionată de fratele şi tătal lui Chirtoacă.

Acesta consideră că autorii sunt persoane “până la gât în rahat care vor să-i murdărească şi pe alţii”.

Publika.md precizează că în dimineaţa zilei de astăzi poliţia a efectuat o percheziţie la domiciliul din Chişinău al părinţilor primarului general Dorin Chirtoacă.

Share
2.115 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *