Ce părere are Oazu Nantoi despre Jurnal TV

Analistul politic Oazu Nantoi, le-a dat peste cap planurile celor de la Jurnal TV, arătându-se deranjat, în direct la acest post TV, în cadrul unei emisiuni despre referendumul din Găgăuzia, că în loc să se discute despre problemele din sudul țării, se discuta Partidul Democrat, scrie bloggerul Ion Harghel, citat de HotNews.

24090-13913-53312-18Potrivit lui Harghel, le-a dat peste cap planurile deoarece la acest post TV, indiferent de subiectul abordat, moderatorii le spun din start invitaților că Partidul Democrat, prin persoana “controversatului” politician, Vlad Plahotniuc, pune ceva la cale.

“Nantoi și-a exprimat regretul că a fost invitat la emisiune ca să discute PDM, în situația în care este amenințată Republica Moldova. Oazu Nantoi a atenționat că dacă acum toți care se dau cu părerea se vor reduce la primitivismul că iată acolo Dudoglo este membru al PDM, apoi halal de noi toți ca cetățeni ai acestei țări, pentru că nu suntem în stare să fim cetățeni care apără statul și vedem amenințările la adresa statalității, și să ne urcăm deasupra achitării de conturi de cinci bănuți din tîrgul politic moldovenesc”, a mai scris bloggerul.

Nantoi a mai spus că acum nu trebuie discutată situația din Găgăuzia, dar scenariul care este realizat, accentuează Harghel. “Pentru că în opinia analistului, e vorba de un plan orchestrat de destabilizare a situației politice în țara noastră, în perspectiva semnării Acordului cu UE, și a alegerilor Parlamentare, realizat de Federația Rusă. În opinia analistului, expert în problema Transnistriană, structurile de stat s-au mobilizat, mai puțin Parlamentul, deoarece PCRM joacă rolul coloanei a V-a Rusiei și este implicat direct în organizarea acestui pseudo-referendum”, mai spune sursa citată.

Eu sunt total de acord cu domnul Nantoi și de asemenea regret că în situația în care este amenințată statalitatea țării, “jurnaliștii” marca Jurnal Trist Media, joacă pe muzica comuniștilor, afirmă Harghel. “M-am convins încă odată că pentru unii mai presus decât orice stau interesele politice, iar țara asta nu înseamnă nimic pentru ei. Și de ce ar însemna ceva, când unii nici nu locuiesc aici, stau departe de problemele cu care ne confruntăm noi, dar nu ezită să tragă dividende politice chiar și în condițiile când este amenințată statalitatea Republicii Moldova”, punctează autorul, cu referire la frații Țopa și Jurnal TV, considerând că “Păcat doar de mulți tineri de acolo care nici nu-și dau seama că lucrează pentru interese străine statului nostru. Și pun umărul împreună cu PCRM, la destabilizarea situației politice și sociale”.

“Iar pentru interesele Rusiei, lucrează inclusiv și acei pseudo-analiști, care încearcă să facă din Plahotniuc imaginea unui “dușman al poporului” , învinovățindu-l pe el de tot ce se întâmplă, în timp ce Moscova nestingherit trage sforile în țară. Cum vedem și acum că încearcă să destabilizeze situația politică și atentează la statalitatea țării noastre”, concluzionează bloggerul.

HotNews

Share
2.794 Vizualizari

8 comments on “Ce părere are Oazu Nantoi despre Jurnal TV

 1. Valeria says:

  Nantoi a spus lucrurilor pe nume, pentru ca referendumul din Gagauzia este un atac asupra statalitatii RM si are drept scop destabilizarea situatiei politice create. Si sint sigura ca Jurnal Trust este arma folosita excluisiv impotriva democratilor,pentru a ataca acest partid cu fiecare ocazie. Acesta nu este jurnalism,ce o manipulare cu opinia societatii!

 2. Marina Cornos says:

  Si de data aceasta Jurnal TV a incercat sa acuze o singura persoana din PDM pentru toate relele ce se fac in Republica Moldova , iar Oazu Nantoi este un om stimat ce se respecta pe sine si adevarul deaceea nu promoveaza campanii murdare fie chiar si al Jurnal tv caci acuza pe nedrept , drept comunistii ce au si recunoscut ca referendumul nu este unul legel au continuat sa sustina evolutia acestuia .

 3. Sorin says:

  Inca odata ma conving de lasitatea si obsesia Jurnalului, cum sa pui in discutie o problema si sa vii din star cu o concluzie ??????
  E trist ca ei continua lupta cu PD si Plahotniuc la comanda unor condamnati carora le este in cot de soarta RM, asta nu e jurnalism dar e clounada politica. Acum e clar si de ce au plecat oameni de vaza de la acest post, au avut demnitate si onoare.

 4. Aurel says:

  Mare intoxicatori mai sint astia de la Jurnal, iti este sila cind priveste tot ce incearca ei sa puna pe urechi cetatenilor, precis Nantoi nu mai este chemat la ei dupa ce ia pus la punct.

 5. Denis says:

  E clar deja ca referendumul este unul ilegal si nu are nici o forta juridica. Dar nu consta in asta problema!? Cel mai rau ca oamenii au fost dusi in eroare,ca eu fost folosit pentru un interes personal. Oare acesta este scopul unei politici? Oare scopul unui canal este atac asupra unor persoane sau a unui partid? Nu prea cred.

 6. IonToma says:

  Atunci cum se explica faptul ca deputatii PD au organizat asa numitul referendum?

 7. Vasile says:

  Jurnal Trist Media are doar un singur scop – de a MANIPULA !!!!

 8. Cristina says:

  Jurnal TV un post de manipulare care au ce au ei cu Plahotnicu si PDM, acolo altceva nu ai ce afla decit minciuni impotriva acestui partid. Sincera sa fiu, din toate partidele PDM este unul care vad in ei perspective si care intr-adevar opteaza pentru adevar si doresc ca lucrurile sa devina mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *