Ce le-a spus Marian Lupu socialiștilor

lupu-istambulPreşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a susţinut un discurs în cadrul Reuniunii Consiliului Internaţionalei Socialiste, care s-a desfăşurat recent la Istanbul. Marian Lupu a menţionat că Moldova urmează cu perseverenţă parcursul european.

El a subliniat importanţa promovării politicilor sociale în Moldova, pentru a asigura crearea a noi locuri de muncă. Marian Lupu s-a referit şi la sectorul educaţiei, căruia îi revine un rol deosebit în dezvoltarea unei societăţi echitabile.

Liderul democraţilor a menţionat rolul important ce revine investitorilor străini, pentru asigurarea condiţiilor mai bune de muncă angajaţilor.

Consiliul Internaţionalei Socialiste întruneşte peste 140 de partide şi organizaţii social-democrate de pe toate continentele./ publika.md

Share
915 Vizualizari

One comment on “Ce le-a spus Marian Lupu socialiștilor

  1. Oleg says:

    Dupa mine, Marian Lupu este cel mai apreciat politician din tara apreciat la nivel international. Altfel, pur si simplu, nu avea sa detina functia de vicepresedinte a internationalei socialiste. Cu tot respectul fata de Timofti, dar Lupu merita mai mult functia de presedinte al R.Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *