Ce cred liberalii Fusu și Munteanu despre colegii lor ”reformatori”

Fusu_Corina_rferlDeputatul PL, Corina Fusu considera ca decizia luata astazi de unii liberali nu este nimic altceva decat o tradare organizata din timp care a avut scopul de a-l nimici de pe Ghimpu. Totodata Valeriu Munteanu crede ca unii membrii ai partidului sunt jucati de catre cineva din interior.

“Consider ca este o tradare organizata din timp. S-a urmarit nimicirea liderului Mihai Ghimpu, pentru ca el este puterea partidului. Dorin Chirtoaca este un lider foarte bun, are o imagine europeana, este foarte tanar. Din punctul meu de vedere Chirtoaca inca nu are bagajul de experienta de viata. Este foarte bun, dar nu este momentul inca”, a declarat Corina Fusu potrivit site-ului inprofunzime.md.

Valeriu Munteanu a declarat urmatoarele: “Am impresia ca oamenii sunt jucati. Nu sunt departe de gandul ca cineva dintre colegii nostri face deliberat acest lucru stiind ca asta loveste puternic in partid”. Intrebat daca liberalii care au semnat declaratia vor vota pentru Filat, Munteanu a spus: Cred ca exista scopuri mai ascunse, avem nevoie de liniste ca analizam aceste lucruri.

Astazi mai multi membri din PL au semnat o declaratie prin care solicita ca Dorin Chirtoaca sa fie numit in fruntea partidului. Mihai Ghimpu a calificat asta drept un scenariu pus la cale din timp.

Share
4.095 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *