Ce au discutat rebelii din Partidul Liberal cu Vlad Filat, cu O ZI ÎNAINTE de REVOLTĂ?

ghimpu_rferlLiderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susţine că membrii aşa-numitului grup de reformatori din PL s-au întâlnit, joi seara, cu candidatul desemnat la funcţia de prim-ministru, Vlad Filat. A doua zi, aceştia au organizat un briefing de presă, în care au anunţat că îl vor pe Dorin Chirtoacă la cârma PL.

Ulterior, deputaţii care fac parte din grupul aşa-numiţilor reformatori, în frunte cu Ion Hadârcă, au fost excluşi din rândul PL. De asemenea, formaţiunea şi-a retras sprijinul pentru miniştrii Vitalie Marinuţa şi Gheorghe Şalaru.

“Joi ei au fost la Filat. Serviciul de Pază poate să vă confirme ce spun, sunt şi imaginile care au înregistrat şi pot demonstra acest lucru. Vor să susţină un prim-ministru corupt. Grupul lor nu are un lider, dar are ca tactică să-l voteze pe Vlad Filat. Doamna Guţu are o datorie mai veche pe care trebuie să o întoarcă, iar domnul Hadârcă este prieten cu domnul Păduraru de la Preşedinţie”, a declarat Mihai Ghimpu, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Moldova 1.

Share
2.539 Vizualizari

One comment on “Ce au discutat rebelii din Partidul Liberal cu Vlad Filat, cu O ZI ÎNAINTE de REVOLTĂ?

  1. Ionela Jidan says:

    implicarea lui Filat in dsitrugerea PL-ului din interiror este o consecinta a nedorintei lui Ghimpu de a-l vota pe Filat sa revina inapoi la Guvern sa faca contrabanda mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *