Ce aşteptări au politicienii de la anul 2016: Nu va fi mai uşor

2015 a fost un an extrem de complicat şi nici 2016 nu va fi uşor. O spun deputaţii din Parlamentul Republicii Moldova. Ei au încheiat sesiunea parlamentară fără a învesti un nou Guvern şi regretă faptul că ţara noastră rămâne, în continuare, în criză.

yujytuPoliticienii speră că anul ce vine să aducă stabilitate, notează Publika.md.

“Regretăm că am irosit foarte multe oportunităţi în acest an şi am intrat în aceasă profundă criză politică. Sperăm că anul 2016 să fie unul mult mai productiv din punct de vedere politic. Să avem un Guvern stabil, să avem preşedinte, stabilitate în ţară şi evident ca oamenii să capete încredere, nu numai în clasa politică, dar şi într-un viitor prosper al RM”, a zis deputatul PDM Sergiu Sârbu.

“2016 nu va fi mai uşor, trebuie să fim pregătiţi pentru mari bătălii politice, dar şi să avem o perseverenţă în activitatea noastră. Ceea ce speram să facem la începutul anilor 2009, 2010, 2011, din păcate astăzi trebuie să regretăm că multe lucruri nu am reuşit să le facem”, a afirmat deputatul PLDM Chiril Luncinschi.

“Am avut primele trădări, plecări din partea unor colegi, care este o şcoală pentru noi. Partea bună e că am câştigat alegerile în Găgăuzia, susţinând candidatul independent Vlah Irina”, a relatat deputatul PSRM Igor Dodon.

“Un an de mandat s-a dus în vânt, pe apele sâmbetei. Au mai rămas trei ani şi sper că o să facem ce mai avem de făcut. În primul rând să întoarcem încrederea cetăţenilor” , a declarat depuatul PL Mihai Ghimpu.

“Cel mai mare regret al meu e că la finele acestui an, cetăţenii RM sunt într-o situaţie de criză, de incertitudine. Mi-aş dori foarte mult ca în 2016 să fie un an diametral diferit de 2015, să guverneze mai puţin ambâţul personal, în sens negativ, animozităţi, invidii, dar să domine printre politicieni simţul responsabilităţii”, a spus depuatul neafiliat Iurie Leancă.

 

Share
1.876 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *