Ce a DECIS o femeie după ce a făcut SEX cu 370 de bărbați

britanica2Britanica Seyi Kolade povestește că avea doar 17 ani când a devenit dependentă de relații sexuale cu bărbați. Până la vârsta de 31 de ani, cât are acum, a făcut sex cu aproximativ 370 de bărbați.

Seyi Kolade (35) povestește că a avut o viață haotică încă din adolescență. Și-a pierdut virginitatea la 13 ani, cu primul ei prieten, iar la puțin timp după a rămas însărcinată. A născut la 14 ani, iar statutul de mamă adolescentă i-a dat viața peste cap, scrie The Sun.

La 17 ani, a decenit dependentă de relații sexuale cu bărbați. “Dependența de sex e un lucru pe care oamenii îl asociază de obicei cu bărbații, însă a pus stăpânire pe viața mea timp de 13 ani. M-a făcut să fiu egoistă, să mă autodistrug și să intru în despresie. Era un cerc vicios din care pur și simplu nu puteam scăpa”, a povestit Seyi Kolade.

Abia la 31 de ani, după ce a urmărit un documentar, și-a dat seama că era dependentă de sex și a apelat la ajutor de specialitate. În ultimii patru ani n-a avut nicio relație și plănuiește șă-și reia viața sexuală abia după ce va găsi bărbatul potrivit.

Share
4.831 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *