CCA: Jurnal TV a manipulat publicul şi a încălcat pluralismul de opinie

Ceea ce a difuzat în ultimele zile postul de televiziune Jurnal TV în privinţa excluderii sale din grila unor operatori de cablu a fost o manipulare crasă şi a fost încălcat pluralismul de opinie, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Marian Pocaznoi.

23822-13896-20298-27El a accentuat că în conformitate cu legislaţia, în cazul unor situaţii de conflict, acest post de televiziune era obligat să solicite şi opinia celei de-a doua surse, în cazul de faţă CCA.

De asemenea, potrivit CCA, ”Jurnal TV distorsionează realitatea atunci când califică iniţierea unei discuţii drept „atac inadmisibil” sau „atac fără precedent”.

Consiliul Coordonator al Audiovizualului mai menţionează că în conformitate cu prevederile Codului audiovizualului niciun post de televiziune, cu excepţia celor difuzate de IPNA „Teleradio-Molodova” nu are privilegiul de a fi obligatoriu pentru retransmisie de către operatorii de cablu, prin urmare, Jurnal TV nu a fost şi nu este actualmente obligatoriu retransmis prin cablu.

Hotnews

Share
1.035 Vizualizari

2 comments on “CCA: Jurnal TV a manipulat publicul şi a încălcat pluralismul de opinie

  1. Marin says:

    Nici nu aveam dubii in manipularea pe care o fac astia de la Jurnal, eu nici nu intelg de ce atita polemica in zadar, ba daca va credeti buni lumea se va abona la acele pachete de ce va faceti atita galagie ?????
    Ce v-au inchis ??, nu ,doar v-au trasferat la alt pachet asta nu e nici o incalcare.

  2. Oleg says:

    Cum nu a fost inclus Jurnal-ul asa nu a fost inclus nici Protv de ce astia nu fac galagie?????
    Dar daca sincer si bine au facut cine va dori sa va asculte si sa va priveasca toate prostiile o sa plateasca, eu nu tare v-am privit pina acum si nici pe viitor nu am de gind, filmele doar erau bune la voi in rest minciuni, si inca odata minciuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *