Care sunt secretele murdare ale lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a învăţat că scurgerile de informaţii jenante în mod intenţionat au şi un revers: persoane din cercurile sale apropiate au condus la o serie de dezvăluiri în ultimele câteva luni care au adus în lumina reflectoarelor afacerile private ale curţii de la Kremlin, scrie Business Magazin.

02000Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalny, şi staff-ul său format din 30 de angajaţi au condus la o serie de revelaţii despre extravaganţele apropiaţilor liderului rus.

Potrivit Bloomberg, printre acestea se afla o nouă casă de lux pentru premierul său, contracte pentru armată ale bucătarului său chef, cât şi călătorii în avioane private pentru câinii de concurs ai unui oficial de top.

Avocatul în vârstă de 40 de ani spune că nu contează care este sursa acestor informaţii, atât timp cât expun oficialităţile ruse.

Recent, Navalny a publicat un raport pe un subiect tabu pentru presa din Rusia: afacerile de milioane de dolari conduse de fiica cea mică a lui Putin, Katerina Tikhonova.

Raportul nu dezvăluie neapărat nereguli, dar prezintă modul în care afacerile lui Putin se desfăşoară mai mult în umbră.

Share
1.723 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *