Candu va solicita europenilor să interzică fruntașii PCRM și pe Dodon în UE

Vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu va înainta un demers autorităţilor europene ca acestea să interzică accesul în spaţiul european al fruntaşilor PCRM, dar şi al liderului PSRM, Igor Dodon, transmite IPN.

imageEl şi-a motivat intenţia prin faptul că persoanele respective blamează valorile europene. „Sunt indignat că liderii PCRM critică valorile europene, dar își petrec vacanțele în țările UE. Voi expedia o scrisoare la Bruxelles și voi cere restricționarea accesului acestor lideri în Uniunea Europeană”, a precizat Candu.

Intenţia vicepreşedintelui Parlamentului a fost făcută publică în contextul unor declaraţii lansate de fruntaşii celor două formaţiuni referitoare la criza din Ucraina. „Condamn atitudinea cinică a PCRM şi a liderului PSRM, Igor Dodon, faţă de evenimentele de la Kiev. Fac această declaraţie ca deputat, ca om. Nu pot să accept ca cei care luptă pentru idealurile europene să fie numiţi trădători”, a spus Andrian Candu.

Share
717 Vizualizari

4 comments on “Candu va solicita europenilor să interzică fruntașii PCRM și pe Dodon în UE

 1. Nicu says:

  Este o propunere foarte buna care trebuie sa fie luata in calcul de catre Bruxelles!! Cei care aduc informatii vadit eronate in societate trebuie sa fie sanctionati,iar o eventuala interzicere ar fi un raspuns la comportamentul indecent al comunistilor si socialistilor!!!

 2. Efim says:

  Este o cerinta destul de corecta si adecvata dupa toate declaratiile acestora. PCRM se aliniaza linga Ianucovici si indreptateste varsarea de singe a peste o suta de cetateni ucraineni. Sa indreptatesti acest masacru este o crima. Asa oameni nu au ce cauta in UE!

 3. Viorica says:

  Comportamentul comunistilor este absolut nejustificat si arata parerea pe care au au fata de intreaga lume!! Toti sunt rai numai ei sint cei mai buni,persoane carora le este absolut in cot de ce se face in societate,care sint cerintele oamenilor. Vorbe de dragul vorbelor. Deci Candu are dreptate si aceasta propunere este una foarte buna.

 4. Dima says:

  Comunistii mereu au avut asa apucaturi de tirani si ucigasi. Toate actiunile lor de proteste erau cu bite si multa agresiune. Tinerii lor erau invatati prin paduri cum sa atace in caz de necesitate, unii dintre ei chiar dormiau cu aruncatoarele de grenade sub perna. Asta e inadmisibil. Cererea lui Candu o consider chiar necesara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *