Candu: Nu mă miră plecarea lui Bolboceanu din PD

Reacția foștilor colegi nu s-a lăsat mult așteptată, după ce deputatul Iurie Bolboceanu a ieșit din PD. Nu mă miră plecarea “acestuia” din partid, a declarat vicespeakerului Andrian Candu pe o rețea de socializare.

1926233_279304258900950_18013764_oDeputatul a  sugerat că este foarte straniu ca oamenii să aibă “revelații” cu cîteva luni înainte de alegeri.

„Mi s-au părut de-a dreptul comice argumentele fostului coleg Bolboceanu, care a descoperit brusc, în an electoral, la final de mandat de deputat, că partidul din care face parte nu are o doctrină social-democrată pe gustul lui”, a scris acesta pe Facebook.

În acest context, Candu a ironizat atitudinea și munca fostului coleg în cadrul Legislativului. “Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios in Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui”.

Potrivit lui Candu, plecarea lui Bolboceanu pentru Coaliția Pro-Europeană este un vot pierdut sau parțial pierdut, iar pentru PDM este doar un gust amar.

„Dacă dl Bolboceanu sau noii lui “prieteni” iși imaginează că au dat o lovitura PDM sau Coaliției, o sa rămînă cu imaginația, curînd se va vedea cate parale (sau ruble?) a costat toata această poveste”, a încheiat Candu.

Share
807 Vizualizari

4 comments on “Candu: Nu mă miră plecarea lui Bolboceanu din PD

 1. Dorin says:

  Bolboceanu nu doar comic, dar si fara pic de logica, intradevar cum sa vii sa spui ca esti nemultumit de ceva daca tu in 10 ani de politica nu ai veni cu nici o initiativa ??? E mai mult decit clar ca sa vindut …

 2. Victor says:

  S-a vindut acest Bolboceanu lui Platon pentru jumate milion de euro. A tradat nu interesele partidului, ci n interesele cetatenilor care cred si vor sa aiba un viitor european.

 3. Max says:

  Nici nustiu daca ceea ce a spus Bolboceanu sunt argumente, este un las si un tradator, PDM-ul cu siguranta se va discurca si fara el, oricum nu ii auzeam niciodata gura prin sedinte, doar statea si tinea locul

 4. Sergiu Tricolici says:

  Eu nu vad de ce ar trebui acordata atita atentie plecarii lui Bolbocean caci nici nu i-am auzit glasul pina acum in cadrul Parlamentului decit la declaratia sa finala si daca cu adevrat a acceptat suma de 450 000 de euro petnru a parasi partidul si tenta la destabilizarea cursului european al RM va avea o pata pe intreaga viata al acestor tradari .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *