Candu, mai interesat de o coaliție cu PAS decât cu Platforma DA

Pentru Partidul Democrat (PDM) este mai preferabilă o coaliție cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) decât cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (DA), susţine vicepreședintele PDM, președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Potrivit agenţiei INFOTAG, argumentându-şi poziţia, joi, la o emisiune televizată, el a spus că „există un şir de întrebări privind integritatea” liderului DA, Andrei Năstase.

„Dacă în privinţa Maiei Sandu (liderul PAS – „I.”) am pretenţii mai puține, deoarece cunosc integritatea ei și am lucrat într-o echipă, atunci în privinţa lui Năstase există întrebări referitor la agenda sa ascunsă. E vorba de finanțare, de legături cu anumite grupuri de interese și chiar cu anumite țări”, a explicat Candu.

El este convins că președintele PDM, Vladimir Plahotniuc, va câștiga alegerile într-o circumscripție uninominală, chiar dacă în aceeași circumscripție va candida şi Năstase.

Anterior, PAS și Platforma DA au anunțat că intenționează să participe la alegerile parlamentare din 2019 într-un singur bloc. Liderii celor două partide au spus în repetate rânduri că nu poate fi vorba de vreo coaliție cu PDM.

Share
1.171 Vizualizari

2 comments on “Candu, mai interesat de o coaliție cu PAS decât cu Platforma DA

  1. Dnn says:

    Eu cred însă că nici unul din cele 2 partide nu merită atenția PD-ului. Ei sunt prea josnici.

  2. timofei says:

    nici un fel de coalitie! doresc sa guverneze un singur partid – partidul democrat! suntem satui ce circuri politice!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *