Balonul de săpun a PLDM-lui a făcut un BAAAAAHHHHHH!!!!

baloane1Zilele trecute Filat spunea ca după demiterea lui Lupu vor reveni la varianta zero și numai în așa condiții vor reveni la negocierile privind formarea unei majorități parlamentare și investirea unui nou Guvern funcțional. Cel mai interesant este faptul că tare vroiau să facă publice negocierile. Ieri am văzut ”negocierile” PLDM-lui deschise în Parlament. Apoi același Filat s-a răzgîndit, și-a dorit o alta varianta zero, conform doleanțelor ”împărătești” a ordonat slujitorilor din Parlament să-i ”pună la picioare” instituțiile fundamentale ale statului. Vasalii din partid asta și au făcut ieri, i-au făcut cadou ”Împăratului verde” cu ocazia Sfintelor Paști. Împăratul, împărat rămîne…!
După votul cu comuniștii, Filat și PLDM aveau toate motivele sa anunțe ca au obținut varianta zero pe care au dorit-o. Însa surpriza pentru ei a venit mai tîrziu și anume atunci cînd au înțeles că de fapt la varianta zero a fost adus poporul acestei țări și chiar republica Moldova. Liderii UE au anunțat ca au luat act de derapajele democratice generate de Filat si PLDM, împreuna cu PCRM, ca ceea ce au făcut compromite relațiile Republicii Moldova cu partenerii externi. Practic ne-am întors la varianta zero în ceea ce privește încrederea liderilor UE în clasa politica din RM, în special în Filat si PLDM. Acesta este deja un fapt împlinit și nu mai poate fi contestat în nici o instanță europeană. Balonul de săpun a PLDM-lui a făcut un BAAAAAHHHHHH !!!! cu rezonanță și foarte puturos nu numai în țara noastră dar și în Europa…

Și asta nu e tot. După modul în care au măcelărit constituția și instituțiile statului ieri, în Parlament, pe PLDM si Filat îi poate aștepta încă o varianta zero: în sondaje, în pierderea definitiva a încrederii electoratului. Iată aici e și marea ruptură a celor ce au avut mari speranțe în acest partid și echipă. Nu trebuie uitat ca electoratul PLDM-lui este unul în mare parte instruit, intelectual,  un electorat care nu poate fi manipulat, un electorat anticomunist. PLDM si Filat și-au bătut joc de electoratul lor, l-au murdărit, iar toate acestea în ajunul Paștelui, ca sa aibă oamenii ce sa vorbească la masă. De fapt, peste o săptămînă, de Paștele blajinilor, PLDM-ul va fi îngropat în cimitirul politic, alături de răposați… Dumnezeu să-l ierte pe acest PLDM și liderul lor Vlad Filat, AMIN!

Veaceslav Burlac

Share
4.787 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *