Autorul ”reformei” din PL este nimeni altul decât Filat

prostia1Se vede cu ochiul liber cine e autorul adevărat al ”reformei” în Partidul Liberal.

E clar că scopul adevărat al ”reformatorilor”  nu este soarta partidului care i-a promovat în funcții ci reinstalarea lui Filat în jilțul de premier și, respectiv, rămânerea ”reformatorilor” la treuca puterii.

Interesele au coincis. Restul sunt speculații.

Liviu Melniciuc

 

 

Share
8.917 Vizualizari

2 comments on “Autorul ”reformei” din PL este nimeni altul decât Filat

  1. Licu says:

    Pt M.Ghimpu e bine că există pe lume Filat, Voronin, Rusia… Are pe cine să dea vina. Că există oglinda,- a uitat, sau nu crede în efectul ei.

  2. Sveik says:

    Nu, aceasta e tevătura lui Ghimpu. El a organizat un desant în frunte cu Guţu, pe care îl paraşutează în gruparea lui Filat, ca s-o distrugă din interior. Celalt desant, în frunte cu mândria Coloniţei va fi paraşutat la comunişti, ca să-i desfiinţeze (mândria Coloniţei a umblat zeci de ani pe lângă bustul lui Lenin, tot antrenându-se pentru operaţiunea vieţii sale).
    P.S. La urma urmei, dacă ştii cine ţi-e duşmanul, de ce să cauţi un Icsulescu să-l bagi prim-ministru, ce va reuşi el în 1,5 ani? Dă-i lu’ ăsta a l-alde Filat, dacă vrea tare, să mai ducă hăţurile o dată, căci deja nici el nu e bucuros. Sau, după ce Ghimpu a dat în bară cu Timofti, vrea s-o mai dea o dată, dar cu capul de asfalt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *