Atenţie! Trafic suspendat şi transport redirecţionat la Botanica

În perioada 1 aprilie – 31 august curent vor fi executate lucrările de reabilitare a reţelelor de apeduct din str. Nicolae Zelinski de la bd. Decebal pînă la Hristo Botev, datorită cărui fapt circulaţia transportului public pe acest tronson va fi sistată.

1249341Astfel, circulaţia transportului public va fi organizată în modul următor:

– ruta de troleibuz nr.4 se modifică după cum urmează: de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe str. Ciuflea, viaduct, str. Hristo Botev şi în continuare pe traseul stabilit;

– traseul rutei de microbuz nr.113 se modifică după cum urmează: de pe bd. Dacia pe bd. Decebal, str. Trandafirilor, viaduct şi în continuare pe traseul stabilit;

– traseul rutei de microbuz nr.117 se modifică după cum urmează: de pe bd. Decebal pe bd. Traian şi în continuare pe traseul stabilit.

În perioada sus-menţionată, locuitorii acestor străzi vor avea apă la robinet fiind aprovizionaţi din conductele adiacente. Dacă pe parcursul lucrărilor de reconstrucţie a reţelelor de apă vor exista sistări temporare în alimentarea cu apă, consumatorii vor fi anunţaţi în prealabil.

Share
1.996 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *