Atentat într-o gară din Rusia

Cel puţin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite într-o explozie produsă duminică dimineaţă într-o gară din oraşul rus Volgograd, situat în sudul ţării, serviciile de securitate precizând că deflagraţia a fost provocată de o bombă, relatează presa rusă. Atentatul a fost comis de o femeie kamikaze, anunţă autorităţile ruse.

big-cel-putin-18-morti-si-40-de-raniti-intr-un-atentat-intr-o-gara-din-rusiaExplozia a avut loc în gară la ora locală 12.45, a declarat Svetlana Smolianinova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform Itar-Tass, explozia s-a produs în apropierea detectoarelor de metal instalate în principala gară a oraşului Volgograd.

Bilanţul anterior, prezentat de un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, era de zece morţi şi trei răniţi.
Incidentul este considerat un atac terorist, a declarat Vladimir Markin, purtător de cuvânt al comisiei de anchetă, informează Russia Today.

”A avut loc o explozie puternică, care a produs numeroase pagube. Se crede că explozia a fost produsă de o femeie-kamikaze”.

În octombrie, un terorist-kamikaze originar din Daghestan a omorât şase persoane într-o autogară din Volgograd.

Mediafax

Share
1.545 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *