Aruncătoare de grenade în casa unui activist PCRM

amerbergDetalii noi în cazul dublului omor de la Durleşti. Procurorii însoţiţi de mascaţi au descins în locuinţa unui bărbat care se presupune că ar avea legătură cu tragedia de acum trei ani, când doi tineri au fost împuşcaţi mortal. După mai bine de şapte ore de percheziţii, poliţia a ridicat din casa acestuia mai multe arme, inclusiv două aruncătoare de grenade.

Tânăra care îl însoţea pe Mihai Amerberg, în vârstă de 27, spune că acesta a fost reţinut înainte de a ieşi din casă. Cei doi se pregăteau să meargă la un protest al comuniştilor.
“Ieşeam din scara blocului atunci când nişte persoane s-au apropiat şi ne-au întrebat dacă le cunoaştem. Apoi au venit mai mulţi mascaţi, care l-au încătuşat şi l-au dus în apartament. Nu au explicat nimic. Au legat omul şi l-au somat să meargă în casă”, a relatat aceasta.

Bărbatul este un activist comunist, iar la faţa locului au venit mai mulţi deputaţi ai PCRM.

“Este legat de cazul de la Durleşti. S-au efectuat acţiuni de urmărire penală, care au fost autorizate. Atâta tot”, a declarat procurorul Denis Rotaru.

“Sunt absolut convins că este o comandă politică a acestei guvernări. Încearcă să caute nod în papură şi încearcă să intimideze activişti ai opoziţiei”, a opinat deputatul PCRM Grigore Petrenco.

După ce au ridicat armele, mascaţii s-au retras, lăsându-l în libertate pe proprietarul lor. Percheziţii au fost efectuate şi la domiciliul buneilor lui Mihai Amerberg. / publika.md

Share
2.438 Vizualizari

One comment on “Aruncătoare de grenade în casa unui activist PCRM

 1. Alegător says:

  Acestea-s ”floricele” doar oameni buni!!! Fiți prudenți și Nu pierdeți vigilența în fața acestor șacali – plătiți și înarmați de Kremlin!!!
  Metodele de luptă politică a bolșevicilor-comuniștilor, inclusiv a neocomuniștilor din Moldova sunt demult cunoscute – acte teroriste, revoluții și lovituri de stat. Pentru ei metodele democratice sunt doar o șirmă după care ei stau cu aruncătoare de grenade și mitraliere-baionete, care fiți siguri că le vor folosi chiar și împotriva propriilor alegători, dacă li se va cere și le va ajută să pună laba pe putere.
  Astăzi VORonin le înmână noilor membri de partid biletul împreună cu un aruncător de grenade sau un Kalașnicov.
  Mă miră de ce reprezentanții mass-media stau ca niște boboci și ascultă pălăvrăgelile potlogarului de Petrencu, dar nu-l iau la întrebări: de unde și pentru ce le trebuie comuniștilor aruncătoare de grenade și atâtea arme?
  Dar unde-s și de ce tac serviciile speciale ale noastre, întreținute din banii poporului față de care au obligația să-i asigure securitatea și lineștea?!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *