Aproape 300 de elevi nu au ajuns azi la școală din cauza ninsorilor

Aproape 300 de elevi nu au ajuns azi la școală din cauza condițiilor meteo nefavorabile, anunță Ministerul Educației.

copii-zapadaPotrivit unei note informaționale, au fost suspendate 12 rute de autobuz școlar din care cauză elevii din raioanele Sîngerei, Drochia, Rezina, Orhei și Telenești nu au fost transportați la școlile de circumscripție.

De asemenea, din cauza temperaturilor scăzute în sălile de clasă, în gimnaziul din satul Chișcăreni, raionul Sîngerei și în Liceul Teoretic ”Alexandru cel Bun” din Rezina, durata orelor a fost redusă pînă la 30 și respectiv 35 de minute.

Ministerul ține să aducă la cunoștință că pe parcursul zilei de astăzi, nici o instituție de învățămînt nu și-a suspendat activitatea.

Share
955 Vizualizari

4 comments on “Aproape 300 de elevi nu au ajuns azi la școală din cauza ninsorilor

 1. Galina Racu says:

  Ninsorile provoaca asemena situatii in fiaecare iarna. Asta nu trebuie sa provoace panica in rinduriel cetatenilor. Vor trece doua zile si situai va reveni la normal. Acum e cazul sa ne bcuuram de zapada 🙂

 2. Valentin says:

  Reforma in Educatie, de asta ati miscorat vacanta d-na Maia Sandu, ati stiut ca o sa ajunga pina aici asai ????

 3. Vasile says:

  Ministrul Vasile Botnari depune mult efort ca drumurile din tara sa fie practicabile, dar daca e sa ne uitam atent timpul de afara e problematic, ninge intr-una si autospecialele pe care le are ministerul nu reuseste sa mentina un echilibru peste tot locul, cred ca si consiliul raional ar trebui sa depuna efort si sa aiba grija de localitatile respective

 4. Cristina says:

  Anul acesta Moldova se afla intr-o stare normala dar sa ne aducem aminte in alti ani, era mult mai greu de mers asa ca trebuie sa ii multumim inca lui Vasile Botnari pentru rabdarea pe care o are, cum e situatia la momentul actual este ideal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *