Anna Lesko va naște un băiețel în luna martie

Anna Lesko este una dintre cele mai admirate cântărețe de la noi, este adulată de fani, însă a fost mereu discretă cu viața ei personală.anna_lesko2_01

Invitată la TV pentru a cânta o piesă, Anna Lesko le-a dat tuturor vestea cea mare: este însărcinată și va naște un băiețel la sfârșitul lunii martie. Vestea este cu atât mai surprinzătoare, cu cât frumoasa cântăreață a avut concerte în mod regulat.

Până și dansatoarele ei au rămas cu gura căscată când au aflat! Pentru că Anna nu a pus nici un gram pe ea, nimeni nu a știut și nici nu a banuit nimic, evident în afară de familie și de tatăl copilului.

“Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte ușoară. Dacă o să meargă aşa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a şaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte”, a declarat Anna Lesko, la emisiunea WOWbiz, de la Kanal D.

Aceasta a adăugat: “Tatăl este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați şi în România şi în Basarabia. Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, cu bune şi cu rele, de trei ani”.

Libertatea.ro

 

Share
2.090 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *