Anna Lesko a devenit superstițioasă

Potrivit ultimei ecografii, frumoasa basarabeancă ar urma să nască la sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie. Ea a început deja, potrivit propriilor mărturisiri, “să-şi facă temele”, pentru a fi pregătită din toate punctele de vedere, atunci când micuţul său va veni pe lume, citează libertatea.ro.

загруженное (21)Însă, pentru că este superstiţioasă, artista nu a cumpărat încă nimic pentru băieţelul său. “Voi cumpăra totul după ce nasc”, a adăugat aceasta.

Pentru a nu-şi pune sub nici o formă în pericol sarcina, Anna şi-a luat toate măsurile de precauţie: nu mai şofează, poartă doar încălţări comode. Şi, deşi încă mai aleargă pe bandă la sala pe care şi-a amenajat-o la propriul său domiciliu, nu mai depune acelaşi efort ca atunci când nu era gravidă.

Potrivit portalului, numele celui care va fi tatăl bebeluşului este Adrian Neniţă (28 de ani), alias DJ Vinny, colegul ei de scenă, pe care l-a cunoscut în urmă cu mai bine de trei ani, prin intermediul impresarului său, Florin Nedelcu.

Share
622 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *