Andreea Marin, DEZVĂLUIREA la care nu se aştepta nimeni

Andreea-Marin3Andreea Marin a decis să dezvăluie, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, care a fost motivul divorţului său de Ştefan Bănică.

Andreea Marin a făcut dezvăluirile în emisiunea lui Teo Trandafir: “Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament.
Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.

Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a spus Andreea la Kanal D, scrie wowbiz.ro.

“Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate”, a mai declarat “Zana” la emisiunea lui Teo. Ea le-a sfatuit pe toate femeile din Romania sa nu accepte sa traiasca alaturi de un partener de viata care le loveste.

“Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intampla”, a completat ea.

“La orice varsta poti sa iti refaci viata”, a mai spus Andreea.

Share
6.384 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *