Alegerea Procurorului General al R. Moldova salutată de Ministrul român al Afacerilor Externe

corlatean5Autoritãțile române și-au reiterat așteptările legate de continuarea parcursului european și de confirmarea acestuia prin votul din Parlament asupra noii componențe a Guvernului, care sã asigure apropierea de Uniunea Europeană.

Ministrul român al Afacerilor Externe, Titus Corlățean, a avut joi, 18 aprilie, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Moldova la București, Iurie Reniță. Ministrul Afacerilor Externe al României a salutat decizia Parlamentului de la Chișinãu de desemnare a noului procuror general, se spune într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Cei doi oficiali au abordat aspecte legate de stadiul proiectelor importante, cu accent pe sectorul energetic, respectiv realizarea interconectorului de gaze naturale Iași-Ungheni, fiind salutată avansarea lucrărilor conform graficului de implementare. Au fost trecute în revistã evoluțiile legate de obiectivele europene ale Republicii Moldova, în perspectiva Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, din noiembrie 2013.

Share
2.320 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *