Află care este cea mai bună apă plată!

În primul rand, trebuie sa stii care sunt tipurile de apa potabila si care este provenienta fiecaruia.

78619393– Arteziana – apa obtinuta dintr-o fantana care isi are sursa intr-un strat subteran de piatra sau nisip.

Distilata – apa care a fost fiarta si apoi relichefiata din aburii formati. Distilarea ucide microbii si elimina mineralele.

Minerala – apa care contine in mod natural cel putin 250 de elemente solide la un milion. Mineralele sunt prezente in apa in momentul cand aceasta izvoraste.

Sursa publica de apa – aceasta este apa de la robinet.

Apa purificata – apa care a trecut prin procese de eliminare a chimicalelor si a patogenilor conform normelor stabilite de fiecare stat. Apa purificata are un gust “curat”, in comparatie cu cea de la robinet, care contine clor.

Apa carbogazoasa naturala – apa care contine dioxid de carbon intr-o cantitate egala cu aceea avuta in momentul in care a izvorat. In timpul tratarii apei dioxidul de carbon poate fi redus cantitativ si adaugat la loc. Apa in care se adauga dioxid de carbon in mod artificial este cunoscuta si ca sifon.

Apa de izvor – apa provenita dintr-o sursa subterana si care iese la suprafata pamantului in mod natural. Aceasta trebuie colectata exact din punctul din care izvoraste sau direct din formatiunea subterana din care provine. Evian este o astfel de apa, motiv pentru care este atat de scumpa.

Share
1.399 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *