ACUM invită PSRM la discuții

Blocul Politic ACUM DA PAS invită fracțiunea parlamentară a PSRM la discuții publice pentru a discuta despre tergiversarea procesului de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului, proces care blochează discutarea și adoptarea legilor necesare pentru eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic. Invitația este pentru marți, 9 aprilie, ora 11.00, sau în altă zi și oră convenite de comun acord, în sala de conferințe a Parlamentului.

Într-un comunicat de presă al Blocului Politic ACUM DA PAS se spune că invitația este făcută „conștientizând riscurile social-economice care rezultă din incertitudinea politică cauzată de lipsa unui Parlament funcțional”. Totodată, este reiterat faptul că „dezoligarhizarea instituțiilor statului este condiția primordială pentru aducerea Republicii Moldova pe calea normalității și întoarcerea încrederii cetățenilor într-un viitor democratic și prosper al țării noastre”.

Potrivit ACUM DA PAS, invitația este lansată și având în vedere pachetul de acte legislative anti-oligarhice înregistrat la Secretariatul Parlamentului, pentru dezbatere publică în vederea îmbunătățirii acestuia, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării.

Blocul Politic ACUM DA PAS are în Parlament 26 de deputați, iar PSRM – 35.

Share
229 Vizualizari

4 comments on “ACUM invită PSRM la discuții

 1. octavitze says:

  ACUM = A+M= Andrei+Maia

 2. Sșa says:

  ACUM înseamnă, de fapt, ACUM, adică A(ndrei) CU M(aia).

 3. EU says:

  Și-au adus aminte că se duc la fund? 😀 nu cred că socialiștii vor accepta să facă ceva, dar nu este exclus că vor accepta discuțiile cu ei. totuși pascudele nu au nici un viitor politic.

 4. Rustin says:

  Face invitație pe Facebook, ca să demonstreze întregii țări, că partid mai penibil ca cei din PAS și DA, nu există?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *