Actorul din “Harry Potter” este alcoolic și poate să moară

Daniel Radcliffe, actorul din “Harry Potter”, este pe moarte. Vedeta suferă de o boală care îi afectează organele și care în orice moment îi poate fi fatală, citează presa internațională.

Actorul-din--Harry-Potter--este-pe-moarte--Daniel-Radcliffe-sufera-de-o-boala-grava-Jurnalistul Randy Jernigan dezvăluie în cartea sa, “The Life and Career of Daniel Radcliffe”, că actorul britanic se confruntă cu o boală care îi afectează coordonarea motorie.

“Avea unele momente în care nu putea face nimic, nici măcar să-și lege șireturile. Au fost nevoiți să oprească filmările de cîteva ori”, a scris Jernigan despre primele zile ale actorului pe platourile din Harry Potter.

În plus, autorul susține ca boala l-a făcut pe Daniel să consume băuturi alcoolice și în cele din urma a devenit dependent de ele.
“Cand locuia cu părinții, obișnuia să mai ia pe furiș cîte o sticlă de băutură. Apoi, cînd s-a mutat cu un prieten la numai 17 ani, a devenit complet dependent de alcool”, adăuga Jernigan.

După dezvăluirile făcute de Jernigan, purtătorii de cuvînt ai actorului au declarat ca acesta are o forma ușoară a tulburării despre care vorbește jurnalistul în cartea sa.

Share
2.249 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *