Activist PCRM acuzat de pedofilie

bazaUn activist PCRM apare într-un material video plasat pe o rețea de socializare, fiind constrâns să recunoască că e pedofil. Tinerii, care l-au constrâns pe acesta, fac parte dintr-o mișcare de combatere a pedofiliei după modelul celor existente în Rusia.

Aceștia au fost informați de un minor că ar fi fost abordat pe rețelele de socializare pentru a întreține relații sexuale de către un individ. În imagini se vede cum bărbatul recunoaște că este homosexual și că este pedofil. Tinerii, vorbitori de limbă rusă, îl înjosesc pe individ, dar nu îl agresează fizic.

imaginile video au fost postate aici:

 Atenție! Conținut licențios.

Bărbatul din imagini se numește Alexandr Melnik și lucrează chelner la un local din Grădina Publică ”Ștefan cel Mare” din centrul Chișinăului. În comentariile lăsate la video, un alt minor recunoaște că a fost abordat de același individ pentru o întâlnire.

Alexandr Melnik este și un cunoscut activist comunist și pro Uniunea Vamală. Utilizatorii rețelelor de socializare ne-au comunicat că poartă în permanență panglica ”gheorghievskaia” și participă la toate manifestările organizate de PCRM. Din pozele care ne-au fost puse la dispoziție de mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare vedem că acesta apare în imagini mereu în primele rânduri ale coloanelor comuniste alături de liderii comsomoliști. Acesta pare să fie bine cunoscut și cu liderii comniști și socialiști – Vladimir Voronin, Mark Tkaciuk, Igor Dodon, Alexandr Petkov, Mihail Polianskii și alții, apărând în mai multe poze alături de aceștia.

ped01 ped02 ped03 ped04 ped05 ped06 ped07
Un utilizator al rețelei Facebook ne-a comunicat că acest individ apărea în mai multe poze pe profilul de Facebook al lui Mark Tkaciuk. Amintim că ideologul comunist și-a șters profilul de Facebook cu două zile în urmă, după ce a fost realizat acest video și tinerii din grupul anti-pedofil au anunțat pe 2 martie că-l vor face public.

Am încercat să luăm legătura cu tinerii din mișcarea Оккупай-Педофиляй, dar deocamdată aceștia au evitat să răspundă.

Grupurile de combatere a pedofiliei sunt foarte populare în Rusia unde îi identifică pe pedofili prin utilizarea profilurilor false pe rețele de socializare și diferite site-uri, apoi îi constrâng să recunoască la cameră că sunt violatori de minori.

Share
1.385 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *