A fost lansată o așa-zisă Mișcare populară patriotică în sprijinul lui Dodon

Peste 1500 de cetățeni au venit astăzi în fața Președinției R. Moldova pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

„I-am salutat pe toți cei prezenți și le-am mulțumit pentru sprijinul acordat, care este foarte important pentru mine, deoarece îmi confirmă faptul că poziția politică a Președinției este corectă și trebuie să fiu consecvent în apărarea valorilor pe care le promovez”, a scris președintele Igor Dodon pe Facebook.

În adresarea sa către cetățeni, Dodon subliniat că „a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor”.

„Sunt ferm convins că Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-am menționat. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Mă bucur că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovez”, a mai scris Dodon.

Șeful statului și-a exprimat convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni.

Astăzi peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa…

Posted by Dodon Igor on Tuesday, January 22, 2019
Share
504 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *