5 trucuri ca să cheltuiești mai puțin de sărbători

In perioada sarbatorilor esti tentat sa cumperi tot felul de obiecte mai mult sau mai putin utile si uiti sa te gandesti ca vei avea nevoie de bani si mai tarziu. Nu te lasa cuprins de febra cumparaturilor de Craciun si invata cum sa renunti la cheltuilelile inutile.cumparaturi-craciun

Informeaza-te din timp si compara preturile
Afla din timp care este valoarea de piata a obiectului pe care ti-l doresti, apoi colinda magazinele in cautarea celei mai bune oferte.

Foloseste cupoanele de reducere
Hipermarket-urile mizeaza pe cresterea vanzarilor cu ajutorul discounturilor sau al promotiilor. Colectioneaza cupoanele de reduceri de pe ambalaje sau din ziare si foloseste-le cand este cazul.

Cauta magazinele cu promotii
In perioada Craciunului, magazinele au tot felul de promotii si discounturi. Nu-i asa ca si tie iti place sa primesti doua cutii de bomboane la pret de una?

Nu face cumparaturi fara lista
Inainte de a pleca la cumparaturi, fa-ti o lista in care sa treci toate lucrurile de care ai nevoie in aceasta perioada.

Foloseste cardurile de reduceri de la magazinele unde esti client fidel
Marile lanturi de magazine premiaza fidelitatea clientilor, iar de sarbatori iti ofera reduceri substantiale pe baza cardului special sau chiar cadouri. La final, vei constata o suma mai mica la casa!

Studentie.ro

Share
747 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *