5 trucuri ca să cheltuiești mai puțin de sărbători

În perioada sărbătorilor ești tentat să cumperi tot felul de obiecte mai mult sau mai puțin utile ți uiți să te gîndești că vei avea nevoie de bani și mai tîrziu. Nu te lăsa cuprins de febra cumpărăturilor de Crăciun și invață cum să renunți la cheltuilelile inutile.cumparaturile-de-sarbatori-ard-un-n-0412152401

Informează-te din timp și compară prețurile
Afla din timp care este valoarea de piață  a obiectului pe care ți-l doresti, apoi colindă magazinele în cautarea celei mai bune oferte.

Foloseste cupoanele de reducere
Hipermarket-urile mizează pe cresterea vînzărilor cu ajutorul discounturilor sau al promoțiilor. Colecționează cupoanele de reduceri de pe ambalaje sau din ziare și foloseste-le cand este cazul.

Caută magazinele cu promoții
În perioada Crăciunului, magazinele au tot felul de promoții si discounturi. Nu-i așa că iți place să primești două cutii de bomboane la preț de una?

Nu face cumpărături fără listă
Înainte de a pleca la cumpărături, fă-ți o listă în care sa treci toate lucrurile de care ai nevoie în această perioadă.

Foloseste cardurile de reduceri de la magazinele unde ești client fidel
Marile lanturi de magazine premiază fidelitatea clienților, iar de sărbatori iți ofera reduceri substanțiale pe baza cardului special sau chiar cadouri. La final, vei constata o sumă mai mică la casă!

Studentie.ro

Share
656 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *