5 motive pentru care Andreea Marin s-a recăsătorit atât de repede

Andreea Marin anunţa anul trecut, la doar câteva luni după ce divorţase de Ştefan Bănică jr., că formează un cuplu cu medicul Tuncay Ozturk. Chiar dacă Andreea şi Ştefan au afirmat că s-au despărţit în condiţii civilizate, după ce fosta „Zână a surprizelor“ a anunţat că are o nouă relaţie, între ea şi cântăreţ a pornit un adevărat scandal, Ştefan Bănică spunând că relaţia Andreei Marin cu Tuncay a început încă de pe vremea când cei doi erau căsătoriţi.

546860l-640x0-w-a95360aePână la urmă, spiritele s-au mai calmat, iar de dragul fetiţei lor, Ştefan Bănică şi Andreea Marin au rămas în relaţii bune.

1. Le-a demonstrat tuturor că încă este o divă

Căsătoria dintre Tuncay şi Andreea Marin a venit însă pe nepregătite, toată presa şi apropiaţii celor doi fiind luaţi prin surprindere. Unul dintre motivele pentru care vedeta TV a vrut să se mărite este, după cum au spus unii psihologi, faptul că şi-a dorit să le demonstreze tuturor că este încă o divă şi că poate avea la picioare orice bărbat îşi doreşte, indiferent de vârsta acestuia.

2. Şi-a mărit cota de popularitate

Este bine ştiut faptul că vedetele apelează la fel şi fel de tertipuri pentru a fi mereu în centrul atenţiei şi pentru a-şi păstra popularitatea intactă. Spre exemplu, despre Andreea Marin nu se mai scriau foarte multe lucruri, relaţia ei cu Tuncay intrând cumva într-un con de umbră. Însă, odată cu anunţul că s-a căsătorit, vedeta a fost din nou mediatizată, folosind expunerea pentru a menţine interesul pentru show-ul realizat de ea la TVR1.

3.S-a răzbunat pe Ştefan Bănică

În timpul căsniciei cu Ştefan Bănică, Andreea Marin a fost înşelată de artist cu Lavinia Pârva, alături de care cântăreţul afirmă că trăieşte în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Faptul că diva s-a căsătorit cu Tuncay se vrea a fi şi o palmă dată lui Ştefan Bănică, medicul turc fiind cu 12 ani mai tânăr decât Andreea Marin.
4. O modalitate de a trece mai uşor peste divorţ

Chiar dacă gurile rele spuneau că Andreea Marin va trece cu greu peste divorţul de Ştefan Bănică, diva a încercat, prin căsătoria cu Tuncay, să le demonstreze tuturor că nu a suferit şi că nu suferă deloc după fostul ei soţ.

5. Se pare că doreşte să nască din nou

În ultimele zile, tot mai multe voci spun că Andreea Marin ar fi însărcinată cu Tuncay. După ce în presă au apărut informaţii că vedeta ar fi însărcinată, atât ea, cât şi Tuncay au afirmat că îşi doresc să aibă urmaşi, medicul turc spunând chiar că are un sentiment puternic că va deveni tată în curând. Mai mult de atât, invitat în platoul lui Măruţă de la Pro TV, Mircea N. Stoian a declarat că este sigur că Andreea Marin este gravidă.

Click.ro

Share
1.436 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *