5 moldoveni morți și alții 16 răniți într-un accident în Ucraina

Cinci moldoveni au decedat, iar alţi 16 au ajuns la spital cu diferite leziuni, după ce un microbuz din Republica Moldova a suferit un accident rutier în regiunea Doneţk din Ucraina.

images (15) După cum transmite postul public de TV,  în total, în mijlocul de transport se aflau 21 de persoane. Conform datelor operative, accidentul s-ar fi produs, după ce microbuzul a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Moldova a fost informat de către Ministerul Situaţiilor Excepţionale din Ucraina despre producerea accidentului rutier. Tragedia a avut loc noaptea trecută, la ora 02.30, în apropiere de localitatea Lebedinskoe de lângă oraşul Doneţk din Ucraina, pe traseul Odessa – Rostov pe Don.

Potrivit ultimelor informații oferite de Ministerul Situațiilor Excepționale din Ucraina, cele 21 de persoane implicate în accident erau din Chișinău, Criuleni, Călărași, Drochia și Soroca și aveau vârste cuprinse între 18 și 63 de ani. Cei 16 răniți sunt internați cu diverse traume în spitalul din Mariupol.

 

Share
1.724 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *