5 lucruri pe care oamenii de succes le fac înainte de 8 dimineaţa

Secretul succesului stă în modul în care foloseşti orele de dimineaţă, înainte să pleci la birou. Trezirea la ore extrem de matinale este parte din rutina celor mai mulţi şefi de companii şi oameni de stat.

jogging_couplestree444_45267100

Printre lucrurile pe care le fac oamenii de succes la prima oră a dimineţii se află şi următoarele, potrivit Forbes.com:

1. Exerciţii de sport. Mişcarea fizică este cheia succesului, te încarcă de energie încă de la prima oră a zilei. Mintea îţi fa funcţiona mai bine la birou.

2. Planul zilei de lucru. Timpul de gândire pe care şi-l iau oamenii de succes înainte de a pleca spre birou este esenţial pentru prioritizarea activităţilor. Automat, lucrurile vor fi mai bine făcute dacă ai o hartă clară a ce e important de făcut şi ce nu.

3. O masă sănătoasă. Se spune că masa de dimineaţă este cea mai importantă şi managerii de succes respectă această reţetă. Funcţionezi mai bine în timpul zilei dacă corpul tău este alimentat corespunzător.

4. Meditaţie. Se pare că cei mai mulţi dintre şefii de companii preferă să înceapă ziua de lucru cu exerciţii de concentrare a minţii, vizualizări, relaxări de tip yoga. Chiar şi câteva minute de izolare duc la dezvoltarea unei gândiri pozitive.

5. Încep cu cel mai greu proiect. Cea mai proastă soluţie este amânarea. Mai bine te confrunţi de la prima oră cu sarcina cea mai grea, astfel încât viaţa să îţi devină din ce în ce mai uşoară pe parcursul zilei.

Realitatea.net

Share
1.365 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *