14 accidente rutiere soldate cu 6 decese în acest weekend

În weekend-ul trecut pe teritoriul țării s-au produs 14 accidente în care au decedat 6 persoane și altele 17 au fost traumatizate, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Rutiere.

загруженное (56)Sursa informează că primul accident a avut loc vineri seara, în satul Costeşti, Ialoveni, unde un automobil neidentificat a tamponat un bărbat cu vîrsta cuprinsă între 50-60 ani și a părăsit locul faptei.

Un alt accident s-a produs sîmbătă la Glodeni, unde un tînăr de 19 ani, conducea automobilul de model BMW și din cauza excesului de viteză a pierdut controlul asupra volanului tamponîndu-se în copac. Ca urmare a accidentului șoferul și pasagerul său de 28 ani au decedat.

Tot sîmbătă, ora 18:50, la ieșire din orașul Bălți, de către un microbuz de pe ruta Chişinău – Fîntîniţa a fost tamponat un pieton în vîrstă de 66, care din cauza traumelor primite a decedat pe loc.

Alte două pesoane au decedat într-un accident pe traseul Rîşcani – Vasileuţi, unde un șofer de 22 ani, conducînd automobilul de model “VAZ 21063” a pierdut controlul asupra șofatului şi s-a tamponat în copac. La moment, şoferul se află în starea foarte gravă la spital.

Share
631 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *